Edi Rama nën shërbim të agjendës së Erdoganit  

  RSS

admin
(@admin)
Member Admin
Joined:8 vjet  ago
Posts: 1
06/05/2018 1:35 pm  

Përkundër kritikave të ashpra nga SHBA, BE dhe nga brenda vendi qeveria shqiptare, respektivisht Edi Rama vazhdon t’i mbetet më besniku dhe më i nënshtruari autokratit të Ankarasë. Për shkak të investimeve të Turqisë, thuhet. Investime, të cilat mirëpo, sipas njohësve të rrethanave ndodhin kryesisht ilegalisht. Rrezikon Shqipëria BE-në për shkak të Erdoganit?

 

http://www.newalbania.com/2018/05/06/edi-rama-nen-sherbim-te-agjendes-te-erdoganit/

 


ReplyQuote
Share:
© NewAlbania.com 2016 - Të gjitha të drejtat të rezervuara
New Albania: media e përjavshme opinioni
Kontakt Redaksia: editor@newalbania.com
editor@newalbania.com

Back to Top

  
Working

Please Login or Register